19. januar 2014

Neverjetno realističen okrasek

real-okrasek1

Kaj pravi legenda?

Kar je izgledalo kot tipični okrasek za noč čarovnic, je zares bil resnični samomor.

real-okrasek2

Kakšna je resnica?

V mestecu Frederica, v zvezdni državi Delaware, se je 42-letna ženska obesila na drevesu poleg prometne ceste na četrtkov večer. Tam je visela do naslednjega dne, medtem pa so jo ljudje veselo opazovali, kako niha v vetriču. Nekdo pa je končno ugotovil, da to ni okras, ampak pravi viseči človek in poklical policijo.

7 komentarjev:

  1. Thank you for always being there, Mom. Happy Mother’s Day!
    happy mothers day 2019

    OdgovoriIzbriši
  2. smartdraw-crack can be an all in 1 weapon instrument for generating all sorts of diagrams for unique functions. When To get their endeavors, documentation can also readily created by an individual with this specific program.
    new crack

    OdgovoriIzbriši
  3. efofex-fx-draw-tools-crack provides a high productivity drawing environment designed specifically for math teachers. Create high-quality editable diagrams quickly for exams, exams, worksheets, websites, presentations, and demonstrations.
    freeprokeys

    OdgovoriIzbriši
  4. 4k-video-downloader-crack
    can be just really a rather productive downloader for downloading a comprehensive playlist or unique videos and audio. It helps the consumer get into stations that are whole and subtitles for various movies; besides, it's helpful for the most used video.
    new crack

    OdgovoriIzbriši
  5. I am very thankful for the effort put on by you, to help us, Thank you so much for the post it is very helpful, keep posting such type of Article.
    Worksheet Crafter Premium Edition Crack
    R-Studio Crack

    OdgovoriIzbriši