19. januar 2014

Truplo v žimnici / pod posteljo

truplo-v-zimnici1

Kaj pravi legenda:

Par zaljubljencev se namesti v hotelu, a v njuni sobi odurno smrdi, zato se pritožita upravi hotela. Nekoga pošljejo v sobo in ta ugotovi, da smrad prihaja iz postelje.

Verjetno so vsi upali, da so gostje pred njimi zverinsko bruhali po pijani noči. A na žalost ni bil to vzrok za neznosne vonjave.

Osebje hotela je pregledalo posteljo in ugotovilo, da je par spal na žimnici, v katero je bila zašita mrtva deklica.

truplo-v-zimnici2

Kakšna je resnica?

To se je pravzaprav zares zgodilo v Las Vegasu, Kansas Cityju, Atlantic Cityju, New Jerseyju, na Floridi in v Kaliforniji. (Vse v ZDA?!) Očitno je shranjevanje preminulih v/pod posteljo popularno!

A če pomislite, je stvar dokaj logična. Ljudje vedno skrivamo stvari v omare ali pod postelje, zato ni čudno, da ljudje skrijejo tja tudi naključno mimoidoča trupla. Ne bi se čudil, če je kakšen mafijec v zakotnem motelu po nesreči ubil prostitutko in jo hotel skriti pod posteljo, nato pa odkril, da tam že prebiva truplo.

To, da se trupla sploh pojavljajo pod žimnicami, torej niti ni čudno. Čudno je to, da ljudje večinoma prespijo noč ali dve na postelji sumljive preteklosti, preden javijo odgovornim, da nekaj ne štima.

Naslednjič ko boste šli spat v kakšne čudne hotele, najprej poglejte pod posteljo. In omaro.

Ni komentarjev:

Objavite komentar